Uw auto inruilen op uw nieuwe occasion!

 

Wanneer u besluit een nieuwe occasion aan te schaffen, dan kunt u ervoor kiezen om uw wagen in te ruilen. Veel mensen denken dat ze hun voertuig alleen in kunnen ruilen voor een nieuw exemplaar, maar dit is niet het geval! Ook als u een tweedehands auto koopt, kunt u uw oude voertuig gewoon inruilen.

 


De voordelen van inruilen!

U hoeft uw auto niet zelf te koop te zetten, dit bespaard zowel tijd als moeite als kosten!

Geen extra verzekering of stal kosten wanneer uw nieuwe auto al gearriveerd is en de oude nog niet verkocht is..

Geen zorgen; direct uw auto afleveren bij het meenemen van de nieuwe occasion.

 


Zo werkt het inruilen op een nieuwe occasion!

 

Het inruilen van uw oude wagen lijkt misschien ingewikkeld, maar in feite is dit helemaal niet zo lastig. Het enige wat u hoeft te doen om van uw oude voertuig af te komen en een nieuwe occasion mee naar huis te nemen, is uw wagen meenemen naar ons. Wij kijken vervolgens wat uw auto waard is. Dit door naar de staat van het interieur en het exterieur, de onderdelen en eventuele mankementen te kijken. Op basis van de staat van uw auto, krijgt u vervolgens van ons een inruilwaarde. Deze inruilwaarde wordt van de aankoopprijs van de occasion af gehaald, zodat u korting krijgt op uw nieuwe auto.

 

Bij CarMére krijgt u altijd een eerlijke inruilwaarde of verkoopprijs voor uw voertuig terug; gebruik deze inruilwaarde om uw nieuwe occasion mee te financieren en u heeft een nieuwe wagen voor een aantrekkelijke prijs!