Bescherm uw lak en geniet er langer van


Auto's zijn onze passie. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het detailen van auto’s van alle leeftijden en typen. Wij streven bij elke auto – jong of oud, nieuw of gebruikt – naar het hoogst haalbare resultaat. Uw verwachtingen zijn ons uitgangspunt. Wij verwelkomen u graag in onze ultra moderne detailafdeling, waar kosten noch moeite zijn bespaard om uw auto in uitmuntende staat terug te brengen.

 

Een doorgaans aangeboden standaard poetsbeurt verhult alleen maar de problemen met de lak en het interieur. Bij CarMere wordt er intensief gewerkt aan het vakkundig poetsen en polijsten van uw auto. De glans en reflectie van uw lak wordt daadwerkelijk hersteld met de beste machines en polijstmiddelen, waarna de lak bescherming krijgt d.m.v een wax behandeling. Uw auto ziet er daardoor weer als nieuw uit. Ook uw interieur wordt met professionele machines onder handen genomen, waardoor vlekken en vervuiling niet verbloemd worden maar uw interieur daadwerkelijk intensief gereinigd wordt. Leder wordt behandeld met leder reiniging en leder lotion om de staat van uw leer optimaal te maken en houden.

 

De gehele auto wordt op een vakkundige wijze aangepakt door onze gediplomeerde detailers welke uitsluitend werken met de beste en nieuwste apparatuur onder onze speciale LED verlichting. Wij gebruiken enkel de beste producten, zo geniet u langer van uw kostbare auto.

 

Uw auto is daarnaast bij ons in veilige handen: alle voertuigen staan op eigen terrein met videobewaking, een hoogwaardig alarm en 24-uurs beveiliging met directe melding naar de politie.


"Wij houden van duidelijkheid. Duidelijke prijzen en duidelijke afspraken. Wij bekijken voorafgaand de detailing samen met u de auto. Vervolgens bespreken wij uw wensen, en de mogelijkheden. Op deze manier behalen wij met u het maximale resultaat voor uw auto, zonder teleurstellingen."


COMPLETE CLEANING PAKKETTEN

  • VIP Cleaning pakket

- Combi van VIP interieur en exterieur

  • Showroom Style pakket

- Combi van Showroom interieur en exterieur


WASSEN & KLEIEN & Waxen

Boomhars en intens vervuilde lak is met een wasbeurt niet te reinigen. Wij bieden u het wassen & kleien pakket, waarmee uw lak diep gereinigd wordt.INTERIEUR CLEANING PAKKETTEN

  • Interieur VIP pakket
  • Interieur Showroom pakket

KOPLAMPEN POLIJSTEN

Zijn uw koplampen dof en niet meer helder? Zitten ze vol met krasjes en zijn ze vergeeld? Slecht voor de uitstraling van uw wagen én allesbehalve veilig!EXTERIEUR CLEANING PAKKETTEN

  • Exterieur VIP pakket
  • Exterieur Showroom pakket

BEHANDELING BEKLEDING

  • Leder behandeling
  • Shamporellen stoelen, matjes, hemel en vloer.