Complete Airco Service voor ieder type


Een goed werkende airco is een onmisbaar onderdeel: goede koeling bij warm weer en bij vochtige weer omstandigheden tegen beslagen ruiten. Voor de werking van uw auto airco is het daarom van groot belang dat het systeem regelmatig wordt onderhouden. Wanneer de airconditioning niet langer naar behoren functioneert, dan merkt u dit voornamelijk doordat de airco slecht koelt en doordat het brandstofverbruik van uw auto bij een ingeschakelde airco hoger is dan normaal. Raadpleeg in dergelijke gevallen een professional, zodat deze kan voorkomen dat u in een later stadium voor onnodig hoge reparatiekosten komt te staan.


VULLEN R134A € 85,- tot 550 gram

VULLEN R1234YF € 170,- tot 550 gramWaarom uw airco regelmatig bij laten vullen?

 

Wanneer er te weinig koudemiddel in de airconditioning van uw auto aanwezig is, zal de airco een stuk minder goed koelen en ontstaat zelfs de kans dat de compressor van de airco oververhit raakt.

Een slecht onderhouden airco kan daarnaast nare luchtjes en bacteriën in de auto verspreiden. Wanneer de airco muf ruikt, dan is dit een teken dat er bacteriën in het systeem van de airconditioning groeien. Een muf ruikende airco is al vervelend genoeg, maar ook het oplopen van een fikse verkoudheid is een verschijnsel dat nogal eens voorkomt bij achterstallig airco onderhoud. 


Wij beschikken over een zeer moderne werkplaats welke voorzien is van de nieuwste airco apparaten wat het mogelijk maakt om alle modellen te voorzien van een airco service te weten de R134A en de R1234YF modellen. Bij ca. 95% van de automodellen wordt de R134A toegepast. Een aircoservice wordt bij ons altijd compleet uitgevoerd met:

 

  1.  Check van het gehele airco systeem
  2.  Reinigen van het airco systeem
  3.  20 drogen en vacuüm trekken van alle leidingen
  4.  Vullen met het bijpassende koudemiddel naar gelang uw model