Éxtra zeker de weg op


Bent u zojuist trotse eigenaar geworden van een CarMere occasion? En wilt u extra zeker de weg op? U kunt er dan voor kiezen een CarMere garantiepakket af te nemen. Met de garanties van CarMere weet u zeker dat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. U kunt naar keuze een passende garantiedekking uit kiezen: onze degelijke Standaard Garantie of het uitgebreide Extra Garantie pakket.

Verrassingen achteraf, daar houden we bij CarMere niet van. Duidelijkheid en transparantie dan weer wel. Met een CarMere Garantie weet u precies waar u aan toe bent. En mocht er dan onverhoopt toch iets mis blijken te zijn met uw auto, dan kunt u altijd terecht in onze moderne garage.

Wij ons uiterste best om u een zorgeloze rijervaring te bezorgen. Uw belang staat bij ons altijd voorop. Wij zijn er voor u om vragen te beantwoorden. Onze voorwaarden zijn helder en duidelijk, wij doen wat we zeggen. Daarom weet u precies wat u van ons kan én mag verwachten.

 


Keuze 1: De Standaard Garantie 

 

Degelijke basisdekking op de belangrijkste onderdelen van uw auto; de motor, transmissie en aandrijving.

 

Keuze 2: De Extra Garantie

 

Ruime dekking op de motor, aandrijving, remsysteem, koelsysteem, stuurinrichting, brandstof systeem en elektrische systemen.


Als u een nieuwe auto koopt gaat u er natuurlijk vanuit dat het een goede aankoop is. Niets is vervelender dan wanneer er toch iets mis blijkt te zijn met uw auto. In dat geval zijn wij er voor u. Claims kunt u eenvoudig indienen, telefonisch of per mail, samen komen we eruit.