Voor elke auto gepaste service


Tijdig onderhoud voorkomt pech op de weg of dure reparaties. Bij CarMere bieden wij u eerlijke prijzen na duidelijke communicatie en in overleg met u. Bij ons worden hoge kwaliteit standaards nageleefd door onze vakkundige monteurs en moderne werkplaats uitrusting. Als partner van Mobil werken wij enkel met de vooraanstaande motorolie van Mobil welke wereldwijd gebruikt wordt en geroemd wordt door de navolging van de laatste normen in de sector.

 

De keuze ligt ten alle tijde bij u: A of B merken, merkbeurten of standaard beurten. U kiest simpelweg het servicepakket dat het beste bij u past. Ons werk start ná goedkeuring uwerzijds; zo voorkomen we teleurstellingen of onverwachts hoge kosten en weet u altijd precies waar u aan toe bent, wel zo prettig!Tijd voor een grote beurt?

 

Er komt een tijd dat uw auto weer groot onderhoud nodig heeft. Om uw eigen veiligheid en de waarde van uw auto te kunnen waarborgen is het zeker verstandig om tijdig langs te komen voor een grote beurt. Eventuele defecten worden hiermee uit de wereld geholpen waardoor u weer een hele poos vooruit kunt met uw voertuig. Graag leggen wij uit wat de belangrijkste controlepunten zijn.

Wanneer heeft uw auto een grote beurt nodig?

Eens in de zoveel tijd heeft uw auto een controlecheck en onderhoud nodig op alle aspecten van de auto. Een grote beurt vindt meestal 1 keer in het jaar plaats, afhankelijk van de leeftijd en het type auto. Wanneer dit onderhoud nodig is kunt u terugvinden in het instructieboekje van uw auto. Zodra het maximum aantal kilometers is bereikt heeft uw auto weer een grote beurt nodig. Dit aantal verschilt per auto en is terug te vinden in het boekje. Het kan natuurlijk ook zijn dat u weinig in uw auto rijdt. Om te voorkomen dat er hierdoor defecten ontstaan, kunt u de auto het beste eens in de 2 jaar door ons laten checken door middel van een grote beurt.

Controlepunten groot onderhoud

Alle essentiële onderdelen van uw auto worden tijdens een grote beurt door ons gecontroleerd. De belangrijkste punten zetten wij voor u op een rij:

 

 • Onderhoud volgens een standaard service menu geschikt voor alle autotypes

 • Controle op een groot aantal belangrijke onderdelen aan de hand van een inspectierapport

 • Verversen van de olie met Mobil motorolie

 • Vervangen bougies

 • Vervangen luchtfilter

 • Vervangen interieur filter

 • Vervangen brandstof filter

 • Bijvullen koelvloeistof 

 • Bijvullen ruitensproeier vloeistof

 

Kosten grote beurt

De kosten van een grote beurt hangen af of er een vervanging van bepaalde onderdelen, zoals bijvoorbeeld een bougie of brandstoffilter, nodig zijn. Wanneer dit het geval is hangt het per type auto af wat hiervoor de kosten zijn. Dit gebeurt altijd in overleg met u zodat u niet voor verassingen komt te staan. Wij streven naar het leveren van de beste service. Wilt u langskomen voor een grote beurt? Via ons web formulier maakt u gemakkelijk een afspraak. Uiteraard kunt u hiervoor ook bellen of mailen naar 036-5261111/06-41139932 en info@carmere.nl.

 

Indien de auto voorzien is van speciale platina bougies geldt er een meerprijs waar u voorafgaand over wordt geïnformeerd.


Afspraak maken of meer informatie?

 

 

Wilt u graag meer informatie over de grote of merkbeurt? Of wilt u graag een duidelijke prijsopgave ontvangen? Dit kunt u gemakkelijk doen door het formulier in te vullen. Heeft u liever persoonlijk contact kan dat natuurlijk ook op telefoon nummer

036 - 52 61111.

 


Of beter een Merk beurt?

 

Onderhoud zoals voorgeschreven door de autofabrikant. Afgestemd op uw merk auto, autotype, bouwjaar en kilometerstand. Nieuwe onderdelen voldoen altijd aan fabrieksspecificaties. Zo behoudt uw auto ook nog eens zijn fabrieksgarantie.

 

De prijs voor een merkbeurt is geheel afhankelijk van uw wagen. Neemt u gerust contact op om benodigde merkbeurt, inhoud en kosten te bespreken.

 

 • Onderhoud op maat, geheel afgestemd op de wagen

 • Afhankelijk van merk, bouwjaar type en kilometerstand van de auto

 • Volgens fabrieks-voorschriften

 

Het is verstandig voor een merkbeurt te kiezen wanneer de auto nog fabrieksgarantie heeft of jonger is dan 5 jaar.