Een kleine beurt voor uw auto

Wanneer het tijd is voor een kleine beurt geeft uw auto dit aan of vindt u het zelf tijd dat uw auto onder handen wordt genomen. Wat houdt een kleine beurt precies in en wat komt hier allemaal bij kijken? De belangrijkste punten van uw auto worden getest op de huidige technische staat. Wij geven u graag advies.

 

Wanneer heeft uw auto een kleine beurt nodig?

Heeft uw auto een kleine beurt nodig? Bij ons houdt u de kosten laag en ontvangt u de beste deskundige hulp. Elke auto heeft regelmatig onderhoud nodig. Wanneer uw auto onderhoud nodig heeft hangt af van het merk en het type. Bij een kleine beurt kan gedacht worden olie verversen, bandenspanning controleren en combineer deze kleine beurt met uw APK keuring!

 

Aanpak bij een kleine beurt, vergeet de koeling niet!

Wanneer uw auto toe is aan een kleine beurt verversen wij natuurlijk o.a. de motorolie en de ruitenwisservloeistof wordt aangevuld om alles weer flexibel te laten lopen. Maar net als olie moet koelvloeistof op tijd bijgevuld worden. Het koelsysteem zorgt ervoor dat de motor snel op temperatuur komt en dat deze op de juiste werk temperatuur blijft. De koelvloeistof is daarbij verantwoordelijk voor het transport van de warmte. Ongeveer 30 procent van de warmte die bij de verbranding vrijkomt wordt nuttig gebruikt, de rest verdwijnt ofwel in de uitlaat of trekt in de cilinderwanden, de cilinderkop en de zuigerbodem. Dat zou zonder koeling ernstige problemen kunnen opleveren! Daarnaast vervangen wij het oliefilter en voeren we een algehele controle uit op de belangrijkste punten van uw auto. Voor het uitvoeren van een kleine beurt maken wij gebruik van een checklist. Deze checklist krijgt u ook mee naar huis zodat u precies weet wat wij hebben uitgevoerd.

 

  • Controle op de belangrijkste punten van de auto

  • Koel- en ruitensproeier vloeistof worden bijgevuld

  • Verversen van de olie met Mobil motorolie

  • Vervangen oliefilter

 

Olie, de motor van uw auto

Een zeer belangrijk onderdeel van uw auto is de motorolie. Door middel van het juiste onderhoud en het verversen van de olie voorkomt u dat de motor vervuild wordt. Motorolie zorgt voor opname van vuil dat ontstaat tijdens de verbranding. Bij een kleine beurt wordt altijd de olie ververst. Hiermee voorkomt u dat de bewegende delen van de auto snel slijten. Voor de optimale werking van de motor gebruiken wij enkel de hoogstaande motorolie van Mobil welke perfect aansluit bij uw auto. Kom gerust bij ons langs voor advies en maak een afspraak!

 

Kosten kleine beurt

De kosten van een kleine beurt zijn afhankelijk van de hoeveelheid olie die ververst moet worden en het nieuwe type oliefilter wat erin gaat. Deze werkzaamheden worden ten aller tijde met u overlegd zodat u niet voor verassingen komt te staan. Bent u benieuwd naar de kosten voor een kleine beurt bij uw auto? Op onze tarievenlijst vindt u de kosten voor diverse reparaties en onderhoudsbeurten. Neem gerust contact met ons op om alles door te spreken.De olie beurt

 

Olie vervult een belangrijke functie welke olie in uw wagen vervuld, is het verstandig deze regelmatig te laten verversen. Het houdt uw motor vrij van vuil of reinigt de motor van het reeds aanwezige vuil. Wanneer de olie het vuil niet zou vasthouden, zouden de oliekanalen in de motor dichtslibben en komt de olie niet meer bij alle bewegende delen terecht met extreme slijtage en oververhitting als gevolg.

 

Door deze uiterst belangrijke functie werken wij enkel met de kwalitatieve motorolie van Mobil. Wij hebben alle soorten op voorraad zodat uw auto enkel de best aansluitende olie ontvangt.

 

  • Verversen van de olie met Mobil motorolie

  • Vervangen oliefilter

 

Omdat wij van CarMere hoge waarde hechten aan correct en tijdig onderhoud bieden wij deze oliewissel tegen de zeer aantrekkelijke prijs van € 115,- tot 5 liter incl. btw aan!


Meer informatie of een afspraak maken?

 

Wilt u graag meer informatie over de grote of merkbeurt? Of wilt u graag een duidelijke prijsopgave ontvangen? Dit kunt u gemakkelijk doen door het formulier in te vullen. Heeft u liever persoonlijk contact kan dat natuurlijk ook op telefoon nummer 036 - 52 61111.