Hoe werkt Financial Lease

Direct wegrijden in uw (nieuwe) leaseauto

 

Regelmatig vragen klanten ons: “Hoe werkt financial lease”? Financial lease werkt eenvoudig, op basis van 6 stappen. U kiest de auto uit waar u in wilt rijden. Wij beoordelen de mogelijkheden en stellen het contract op. U rijdt weg in de auto van uw dromen, waarvoor u maandelijks een vast bedrag betaalt.


1

U zoekt uw droomauto uit
Kies uit de beschikbare voorraad met leaseauto’s of geef aan welk model u zoekt. Met onze lease-calculator kunt u daarvoor het leasetarief per maand berekenen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

2

U doet de aanvraag bij Royaal Lease
U kunt de aanvraag bij ons doen. Voer de gegevens in, zowel die van de auto als die van uw bedrijf. Die hebben we nodig om de checks te kunnen doen en offertes in orde te maken.

3

Wij vragen uw financiële gegevens op
We vragen om de belangrijke financiële gegevens van uw onderneming. Het gaat om recente jaarcijfers en bijvoorbeeld een kopie van uw KvK-inschrijving.

4

Wij doen een voor-acceptatie en credit check
We doen meteen een voor-acceptatie en een zorgvuldige credit check met BKR-controle. Zodra we de uitslag ontvangen brengen we u daar meteen van op de hoogte.

5

U gaat naar de dealer en ontvangt de offertes
U kunt een afspraak maken bij de dealer voor een proefrit en om over de prijs van de auto te onderhandelen. U ontvangt de offertes van de dealer en van ons voor de financial lease.

6

Wij betalen de dealer en u kunt wegrijden
Wij betalen het bedrag voor de auto aan de dealer, zodat u kunt wegrijden in uw droomauto. U betaalt daarvoor maandelijks een vast bedrag voor financial lease.