Autolening

Particulieren die een lening wensen met een auto als zekerheid

 

Geld lenen in de vorm van een autolening, oftewel privé lease is geld lenen tegen een vaste lage rente en vaste looptijd van de lening. In tegenstelling tot het doorlopend krediet moet bij een privé lease de gehele kredietsom van de lening in één keer opgenomen worden en kunnen reeds ingeloste bedragen op de lening niet meer opgenomen worden. In de meeste gevallen zal de kredietsom rechtstreeks worden overgemaakt naar de dealer.

Wel is het mogelijk om bij privé lease een zogenaamde slottermijn in te bouwen. Dit betekent dat een gedeelte van de kostprijs van het object niet zal worden afgelost. Dit bedrag is dan na afloop van de looptijd nog in 1x te voldoen of opnieuw mee te financieren in een nieuwe lening. U betaald gedurende de looptijd van de lening wel rente over dit bedrag.

Kiest u voor de lening variant privé lease, dan kiest u voor zekerheid: U weet van te voren exact wat de totale rente kosten over de looptijd van de lening zullen zijn, evenals de exacte looptijd van de lening. Kiest u voor een privé lease dan stellen wij in samenspraak met u de maandtermijn en de looptijd van de lening vast. Bij een privé lease is net zoals bij een doorlopend krediet tussentijds aflossen of inlossen op de lening mogelijk, echter is dit niet boetevrij. Bij het vervroegd af lossen van de privé lease betaalt u tussen de 0.5% en 1.0% aan kosten.

Het gegeven dat bij Autoleningafsluiten.nl het rentepercentage voor een privé lease nagenoeg even laag is als bij een doorlopend krediet of een persoonlijke lening, maakt dat geld lenen in de vorm van een privé lease in vele gevallen een voordelige én verantwoorde keuze zal zijn!

De privé lease is als lening uitermate geschikt wanneer u geld gaat lenen voor de aanschaf van een auto.


Persoonlijke lening

Vaste looptijd, vaste rente en een vaste maandtermijn

Met een Persoonlijke Lening kunt u in één keer het totaalbedrag lenen, waarbij u vooraf precies weet wanneer u klaar bent met aflossen. De looptijd kan dan worden aangepast aan de levensduur van de aanschaf. U krijgt de volledige beschikking over het afgesproken bedrag en legt elke maand een vast bedrag opzij voor de lening. Met andere woorden, dit is een vorm van ‘achteraf sparen’ en bovendien kunt u gelijk gebruikmaken van uw aankoop. Bij een Persoonlijke Lening verandert de rente niet. Elke maand betaalt u precies hetzelfde bedrag. U mag zelfs altijd meer terugbetalen dan het overeengekomen maandbedrag, dit kost u niets extra. Deze garantie krijgt u als klant van Royaalkrediet. Belt u gerust met een van onze medewerkers voor een scherpe leenofferte.

 

'Bij een persoonlijke lening spreekt u van te voren een vaste looptijd, rente en een vaste maandtermijn af'

 

 • Vaste maandlasten
 • Vaste rente
 • Vaste looptijd
 • Boetevrij aflossen 
 • Opnemen van krediet
 • Slottermijn mogelijk
  (restschuld na afloop)

Doorlopend krediet

U heeft altijd geld achter de hand

Een Doorlopend Krediet is in veel gevallen een geschikte en flexibele oplossing wanneer u op korte termijn geld nodig hebt. Bijvoorbeeld: uw  gezinsauto begeeft het plotseling. Dan is het gewoon praktisch om wat extra geld achter de hand te hebben. Ons Doorlopend Krediet geeft u deze financiële ruimte. Als u precies weet hoeveel geld u nodig hebt, dan kunt u met Royaalkrediet overeenkomen dat u eenmalig gebruikmaakt van uw krediet. U neemt dan in één keer het totale bedrag op. Misschien weet u nog niet precies hoeveel geld u wilt lenen of nodig hebt? Dan kunt u ook met ons afspreken dat u meerdere malen gebruik mag maken van uw Doorlopend Krediet.

 

 

'Een doorlopend auto krediet zorgt ervoor dat u altijd geld achter de hand heeft. U kunt boetevrij aflossen'

 

 • Vaste maandlasten
 • Variabele rente
 • Variabele looptijd
 • Boetevrij aflossen
  (m.u.v. saldokrediet)
 • Opnemen van krediet
 • Slottermijn mogelijk
  (restschuld na afloop)