Graag vernemen wij ook uw ervaring met ons!


Reacties

Bas Doornbos
een jaar geleden

Na 10 dealers en verschillende auto’s gezien te hebben was dit de eerste partij die gelijk goed voelde. De auto (ford focus) stond er perfect bij! Over de service en klantvriendelijk is er in de onderstaande recensies geen woord gelogen. Echt een aanrader !

Marijke van Veen
een jaar geleden

Dit zal mijn eerste recentie worden, maar dit bedrijf is het zeker waard. Samen met zijn vrouw geven ze je een vertrouwd gevoel. Eerlijk en oprecht dan kenmerkt hen. Ze staan voor je klaar en ook nadat we achteraf nog ergens mee zaten werd dit meteen zonder problemen opgelost. Bedankt voor jullie klantvriendelijkheid en topservice! Wij gaan genieten van onze seat Leon. We gaan jullie zeker aanbevelen!

Saskia van der Ham
een jaar geleden

Je leest vaak goede recenties en aangekomen bij het bedrijf denk je......jaja??? Bij deze mensen krijg je meteen het gevoel dat ze je een goede auto willen verkopen en je het beste gunnen. Een eerlijke prijs krijgen voor de auto die je inruilt en zeer open en eerlijk over alles en dat schept vertrouwen!! Vandaag met een prachtige auto naar huis gereden zonder extra onvoorziene kosten die veel bedrijven vragen voor garantie en rijklaar maken. Bij deze mensen koop je de auto voor de prijs die op hun site staat. Ik ben jullie zo dankbaar voor alles en zo blij en trots op mijn prachtige Kia Sportage!!! Jullie bedrijf zal ik zeker aanbevelen!! Ga zo door met jullie bedrijf en ik kom zeker terug mocht ik ooit weer iets anders willen.

Onur Sen
een jaar geleden

Twee geweldige mensen die de zaak runnen. Heel gastvrij en vakbekwaam. Ook heel behulpzaam qua financiering. Al met al een erg fijne zaak waar je met een gerust hart binnen kunt stappen en met een zeer goed onderhouden auto kunt vertrekken.

Bedankt voor jullie hulp!

Groet,

Familie Sen

Martijn van Rees
een jaar geleden

Gisteren een mooi Renault Megane aangeschaft. Keurige auto met een zeer net interieur, zeker gezien de leeftijd. Goeie service, rustig de tijd gekregen om te kijken en proef te rijden en vervolgens snelle afhandeling. Leuke zaak en super vriendelijke mensen. Ik zal jullie zeker aanraden. Car-Mére ga zo door!

Tibor & Juliette
een jaar geleden

Recentelijk een mooie Renault gekocht bij Car-Mére. Nooit verwacht dat het allemaal zo snel zou verlopen. Dezelfde dag stonden we nog buiten met een mooie deal!
Zelfs de after service is uitstekend. Via de app konden wij rustig onze vragen stellen en werden we zeer goed geholpen.

Al met al zeer betrouwbaar, persoonlijk en zeer klantvriendelijk! :D

serkan
een jaar geleden

super aardige mensen, goede service, meedenkend bijvoorbeeld over de auto verzekering, etc. Kortom sterk aanbevolen.

Inma
een jaar geleden

Zooo, en nu wederom op zoek naar een mooie Mercedes clk 200 Élégance . 15 jaar geleden eentje gereden 2 jaar lang maar...... Mijn vrouw zag een Volvo xc 70 en was verkocht !! Ook een schitterende wagen natuurlijk. Nu na 15 jaar nog steeds verliefd op het model en het rijgedrag van de clk 200. Poeh hee wat een zoektocht en wat zijn er een hoop "foute mensen ) die absoluut een clk 200 hebben staan maar...... Foute boel. Oke even to the point, hebben vandaag bij Carmere weer mijn droom clk 200 Élégance gekocht ! Superblij natuurlijk maar vooral , gefeliciteerd Carmere, twee heerlijke vriendelijke mensen met verstand van zaken en een TOP bedrijf !!! Heel erg bedankt en succes in alles !!!!

Farid
2 jaar geleden

Ben zeer tevreden over dit bedrijf
Aardige mensen ,eerlijk en zeer vlot met afhandelen.


Grt Farid

Dominique Goudbeek
2 jaar geleden

Na een betrouwbare indruk en goede service heb ik gister mijn droomauto gekocht bij Car-Mére! Super fijn geholpen en eerlijk behandeld maar vooral een snelle service mocht de auto zo meenemen. Een fijne zaak waar je met een gerust hart je auto kan kopen!

Mirjam Laafo
2 jaar geleden

Car-Mere heeft ons vandaag geweldig geholpen. Klantvriendelijkheid, service en vertrouwen is wat Car-Mere biedt. Wat Car-Mere uniek maakt is de oprechte klantvriendelijkheid en het feit dat Car-Mere middels eerlijkheid en betrouwbaarheid goede occasions verkoopt. Wij zouden Car Mere van harte aanbevelen.

Reactie plaatsen